Εμπόριο στο Bitfinex σαν σούπερ

Κατακτήστε τον χώρο κρυπτογράφησης, πραγματοποιήστε συναλλαγές στο Bitfinex και ανταλλάξτε το XTZ έξυπνα. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, η αγορά-πώληση κρυπτονομισμάτων πρόκειται να εκτοξευθεί»
Γιάννης

Κατασκευάστε αυτοματοποιημένο σύστημα, χωρίς διακοπές λειτουργίας

Coinrule εργάζεται καθημερινά για να αναπτύξει νέες στρατηγικές και νέα περιβάλλοντα για προβολή συναλλαγών. Οι συναλλαγές μας επιτρέπουν στους κατόχους XTZ να αποκομίζουν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του XTZ, στο Bitfinex.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σύστημα συναλλαγών σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bitfinex

Coinrule είναι μια συναλλαγή που παρέχει στους [traders} διαφορετικών ειδών τεχνογνωσία για να βγάλουν χρήματα από τις συναλλαγές XTZ. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν απλές και έξυπνες στρατηγικές συναλλαγών σε όλες τις μεγάλες κατανομές. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να αναπτύξετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ ευέλικτο τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου XTZ, την προστασία του χαρτοφυλακίου σας και την εκμετάλλευση των αντλιών της αγοράς.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Δημιουργήστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σαςXTZ

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων τρέχουν άπειρα! Μόνο μια συναλλαγή μπορεί να πιάσει πλήρως όλες τις πιθανότητες στην αγορά. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια συναλλαγή με Coinrule πανεύκολα! Παραγγείλετε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας το αυτόματο μηχάνημα κανόνων συναλλαγών μας, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Σχεδιάστε συστήματα συναλλαγών με βάση τους mainstream δείκτες

Το XTZ έχει αυξηθεί περισσότερο από 50 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να γίνετε μάρτυρες επιστροφών που θα αλλάξουν τη ζωή σας, ενώ παράλληλα μειώνετε τον κίνδυνο. Το trading tokens είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας επιτρέπει να το εκμεταλλευτείτε!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει η αγορά Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε στρατηγικές άμεσα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, καθιερώστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda