Συναλλαγές στο Bitfinex και Αγορά/πώληση Bitcoin

Στην κορυφή της αγοράς κρυπτονομισμάτων, πραγματοποιήστε συναλλαγές στο Bitfinex και ανταλλάξτε το BTC σαν επαγγελματίας. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
καλύτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην κρυπτογράφηση τα τελευταία πέντε χρόνια»
Sergey

Μοντέλο αυτοματοποιημένων κανόνων συναλλαγών, χωρίς χρόνο διακοπής λειτουργίας

Coinrule είναι το τέλειο εργαλείο για πολλά διαφορετικά είδη επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα άπειρο φάσμα δυνατοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να προσδιορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε BTC. Θα είναι πολύ άμεσο να συγκεντρώσετε BTC, να προστατέψετε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Έναρξη Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τον κανόνα σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bitfinex

Coinrule έχει μία κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τις καθημερινές σας συναλλαγές πιο αποτελεσματικές, ενώ ταυτόχρονα είναι διαχειρίσιμες. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο, 7 ώρες το XNUMXωρο, μόνο ένα αυτόματο bot συναλλαγών μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα αναπτυχθεί στην αγορά. Πώς να προγραμματίσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Έναρξη Bot

Σχεδιάστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και συσσωρεύστε BTC

At Coinrule εργαζόμαστε τόσο πολύ για να προσφέρουμε νέα στοιχεία και αλλαγές στον έξυπνο βοηθό μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο εξειδικευμένους πελάτες μας και τους κορυφαίους ανταλλαγές για να συγκεντρώσουμε σχόλια και απόψεις.

Έναρξη Bot

Δημιουργήστε αυτόματες στρατηγικές με βάση ασφαλείς δείκτες

Το εμπόριο θέλει υπομονή, στάση και πρόγραμμα. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη από τις συναλλαγές σας. Η χρήση ενός crypto bot σάς επιτρέπει να υποτάξετε τις επιπτώσεις της πίεσης, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας αρχάριος μπορεί να συναλλάσσεται σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει ο χώρος κρυπτογράφησης Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε παραγγελίες άμεσα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, αναπτύξτε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda