Συναλλαγές στο Bitfinex και Αγορά/πώληση IOTA

Πρωταθλήστε την αγορά, πραγματοποιήστε συναλλαγές στο Bitfinex και ανταλλάξτε βολικά το IOTA. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
πρώτης τάξεως
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που παρατηρήθηκε στην κρυπτογράφηση τα τελευταία δύο χρόνια»
Archi

Ξεκινήστε τα σχέδια συναλλαγών, 24/7

Coinrule είναι το ιδανικό εργαλείο για πολλές διαφορετικές ποικιλίες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να επιτύχετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε IOTA. Θα είναι πολύ ευέλικτο να συγκεντρώσετε IOTA, να εξασφαλίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Learn More

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την αυτόματη συναλλαγή σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bitfinex

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τη στρατηγική συναλλαγών σας πιο αποτελεσματική ενώ είναι εύκολη. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων διαπραγματεύονται 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ημέρες την εβδομάδα, μόνο ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ κρυπτονομισμάτων μπορεί να συλλάβει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα λάβει χώρα στην αγορά. Πώς να δημιουργήσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας την προσέγγιση If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Learn More

Σχεδιάστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και συσσωρεύστε IOTA

At Coinrule εργαζόμαστε πολύ για να προσφέρουμε νέες λειτουργίες και υποστηρίξεις στο μηχάνημά μας καθημερινά. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους επενδυτές και τα κορυφαία χρηματιστήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και σχόλια.

Learn More

Δημιουργήστε αυτόματες στρατηγικές με βάση ασφαλείς δείκτες

Οι συναλλαγές χρειάζονται έλεγχο, στάση και μέθοδο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο επίπονες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη από τις συναλλαγές σας. Η χρήση ενός bot συναλλαγών σάς επιτρέπει να μειώσετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας ερασιτέχνης μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει ο δυναμισμός της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνων αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda