Crypto Automated Trading

Η καμπάνια κυκλοφορίας του OKX Futures ξεκινά!

OKX & Coinrule Καμπάνια: Καταθέστε και συναλλαγείτε 500 USDT για να κερδίσετε 50 USDT + Λάβετε έκπτωση 20% στις προμήθειες συναλλαγών + Έκπτωση 25% Coinrule Σχέδια!

Περίοδος καμπάνιας: 12 Απριλίου 2024 00:00 UTC – 31 Μαΐου 2024 23:59 UTC

Για να γιορτάσουμε το λανσάρισμα του OKX Futures, Coinrule είναι ενθουσιασμένος που ανακοινώνει μια συναρπαστική καμπάνια με την οποία τρέχουμε μαζί ΟΚΧ. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε 50 USDT με τη μορφή συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης, να επωφεληθείτε από έκπτωση 20% στις προμήθειες συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης και να κερδίσετε 25% έκπτωση Coinrule συνδρομή! 

Βήματα για να ξεκλειδώσετε τις ανταμοιβές:

 

1. Κατάθεση για να κερδίσετε 50 USDT: 

  • Κερδίστε 50 USDT με τη μορφή μελλοντικών πιστώσεων
  • Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 500 USDT να είναι επιλέξιμες. 
  • Διατηρήστε μια καθαρή κατάθεση τουλάχιστον 50 USDT μέχρι το τέλος της καμπάνιας.
  • Κάντε κλικ στο «Κατάθεση τώρα» στο Σελίδα λεπτομερειών καμπάνιας για να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση.

 

2. Αποκλειστική έκπτωση 20% σε προμήθεια μελλοντικής εκπλήρωσης: 

 

3. Ξεκλείδωμα Έκπτωση 25%. Coinrule Συνδρομή: 

  • Αποκτήστε πρόσβαση Coinrule συνδρομή με έκπτωση 25% για χρήστες που διαπραγματεύονται τουλάχιστον $10,000 στο OKX Futures
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί σε όλους τους κατάλληλους χρήστες στο τέλος της καμπάνιας

Όροι και Προϋποθέσεις καμπάνιας

1. Περίοδος καμπάνιας: 12 Απριλίου 2024 00:00 UTC – 31 Μαΐου 2024 23:59 UTC

2. Επιλεξιμότητα συμμετεχόντων στην καμπάνια: Αυτή η καμπάνια είναι διαθέσιμη μόνο για νέους ή αδρανείς χρήστες OKX που δεν έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγές στην πλατφόρμα πριν εγγραφούν στην εκδήλωση. Είναι επιλέξιμο για Coinrule χρήστες που έχουν δημιουργήσει ένα νέο Λογαριασμός OKX κατά την περίοδο της εκστρατείας που χρησιμοποιεί Coinruleσύνδεσμος παραπομπής του ή χρήστες OKX που δεν έχουν κάνει συναλλαγές στο OKX εδώ και 12 μήνες.

Πρέπει να κάνετε κλικ στο "Πάρε μέρος τώρα» και βεβαιωθείτε ότι το κουμπί έχει αλλάξει σε «Εγγεγραμμένο» για να θεωρηθεί έγκυρος συμμετέχων στην εκδήλωση. Διαφορετικά, η συμμετοχή σας θα είναι άκυρη.

Σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς, χρήστες από τις ακόλουθες χώρες ή περιοχές (υπόκεινται σε πληροφορίες επαλήθευσης) δεν είναι κατάλληλοι για συμμετοχή σε αυτήν την καμπάνια: ανατρέξτε στην ενότητα 2.2 του OKX's Όροί χρήσης. Οι χρήστες KYC στο Ηνωμένο Βασίλειο/ΗΠΑ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

3. KYC: Οι συμμετέχοντες πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση ταυτότητας KYC για να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές σε αυτήν την καμπάνια.

4. Οι επιλέξιμες καταθέσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Κατάθεση κρυπτογράφησης μέσω μεταφοράς εξωτερικού πορτοφολιού και Αγορά κρυπτογράφησης μέσω πύλης Fiat, πιστωτικής κάρτας ή συναλλαγών P2P μέσω P2P Express ή P2P Marketplace.

Οι καταθέσεις από εσωτερικές μεταφορές και οι συναλλαγές P2P που πραγματοποιούνται μέσω share link ή QR code θα εξαιρούνται. Οι επιλέξιμες καταθέσεις δεν περιορίζονται σε τύπους κρυπτονομισμάτων και θα μετατραπούν σε τιμές USDT με βάση την τιμή κλεισίματος κατά την ημερομηνία κατάθεσης.

5. Ελάχιστο υπόλοιπο: Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καθαρή κατάθεση μεγαλύτερη από 50 USDT μέχρι το τέλος της καμπάνιας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να διατηρήσουν καθαρή κατάθεση τουλάχιστον 50 USDT μέχρι το τέλος της καμπάνιας. (Καθαρή κατάθεση = επιλέξιμη κατάθεση – ανάληψη)

6. Τόμος: Ο όγκος συναλλαγών περιλαμβάνει τόσο τον όγκο συναλλαγών παραγώγων όσο και τον όγκο συναλλαγών Spot κατά τη διάρκεια της περιόδου δραστηριότητας.

7. Άλλες συναλλαγές: Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με άλλες ανταμοιβές ή προνόμια OKX δεν θα υπολογίζονται ως έγκυρες συναλλαγές για αυτήν την καμπάνια, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των συναλλαγών που χρησιμοποιούν κάρτες εκπτώσεων, κουπόνια συμβολαίου, απαλλαγές από τέλη συναλλαγής κ.λπ.

8. Χωρίς περιορισμούς:Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο ποσό των έγκυρων συναλλαγών όσον αφορά τα ζεύγη νομισμάτων και τους τύπους συναλλαγών.

9. Ενημερώσεις δεδομένων: Όλα τα δεδομένα που εμφανίζονται στη σελίδα δεν είναι δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και θα έχουν κάποια καθυστέρηση. Εάν η σελίδα δεν ενημερωθεί, περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα και επιστρέψτε για να ανανεώσετε τη σελίδα για να δείτε τα δεδομένα.

Σημείωση: Ανατρέξτε στις παραπάνω απαιτήσεις και ολοκληρώστε την αντίστοιχη εργασία για να λάβετε την αντίστοιχη ανταμοιβή. Η ανταμοιβή περιορίζεται στους πρώτους 100 κατάλληλους χρήστες

Περιγραφή ανταμοιβής

  1. Το μέγιστο έπαθλο για αυτήν την καμπάνια είναι 5000 USDT. Εάν οι συνολικές ανταμοιβές χρηστών φτάσουν στο μέγιστο έπαθλο πριν από την ημερομηνία λήξης της καμπάνιας, η καμπάνια θα τελειώσει νωρίς και οι τελικές ανταμοιβές θα υπολογιστούν με βάση τα δεδομένα της καμπάνιας του χρήστη.
  2. Η μέγιστη ανταμοιβή για κάθε χρήστη σε αυτήν την καμπάνια είναι 50 USDT σε μελλοντικές πιστώσεις.
  3. Οι επιβραβεύσεις θα εκδοθούν εντός 30 ημερών από το τέλος της καμπάνιας. Η πλατφόρμα έχει το δικαίωμα να αναβάλει την έκδοση επιβραβεύσεων για οποιονδήποτε λόγο κρίνει απαραίτητο κατά την κρίση της, όπως μεγάλης κλίμακας ελέγχους ελέγχου κινδύνου και άλλα θέματα.
  4. Οι μελλοντικές πιστώσεις ισχύουν για 30 ημέρες. Αναφέρομαι στο κανόνες χρήσης για μελλοντικές πιστώσεις Για περισσότερες πληροφορίες.
  5. 50% έκπτωση Coinrule οι συνδρομές θα εφαρμοστούν στο τέλος της καμπάνιας. Η έκπτωση ισχύει για συνδρομές 3 μηνών ή 1 έτους. Coinrule θα επικοινωνήσει με τους κατάλληλους χρήστες στο τέλος της καμπάνιας

Επίσκεψη OKX & Coinrule Σελίδα καμπάνιας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες της πλατφόρμας OKX.

Happy Trading!