Crypto Automated Trading

Ημέρα των Ρούνων

Όταν διαβάζετε αυτό, το τέταρτο μισό του Bitcoin επίκειται. Η ανταμοιβή που θα λαμβάνουν οι ανθρακωρύχοι για κάθε μπλοκ κάθε 10 λεπτά θα πέσει από 625 Bitcoin σε 3,125 Bitcoin. Η μείωση κατά το ήμισυ του Bitcoin θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της ετήσιας προσφοράς Bitcoin από 1.6% σε 0.8%. Αλλά αυτό το μισό θα φέρει και την εκτόξευση του το πολυαναμενόμενο πρωτόκολλο και το Bitcoin Token Standard “Runes”. Οι Runes επιτρέπουν τη δημιουργία και την εμπορία altcoin σε Bitcoin. Σε αντίθεση με τα Ordinals, τα οποία ουσιαστικά είναι NFT στο Bitcoin, οι Runes είναι πλήρως ανταλλάξιμα token. Αυτό επιτρέπει μια σημαντική νέα περίπτωση χρήσης πέρα ​​από το ανώτατο όριο αγοράς 1.2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων του Bitcoin. Παρέχει επίσης μια ώθηση για τα έσοδα εξόρυξης Bitcoin καθώς τα τέλη συναλλαγών θα πρέπει να αυξηθούν.

Θα είναι αυτό αρκετό για να απομακρυνθεί η αγορά από την τρέχουσα ύφεση; Από τότε που έφτασε σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών στα μέσα Μαρτίου, το Bitcoin ήταν σε τάση. Η νευρικότητα του Trader φάνηκε όταν τα νέα για την εκτόξευση πυραύλων του Ιράν εναντίον του Ισραήλ οδήγησαν σε συντριβή 10% που εξάλειψε δισεκατομμύρια σε θέσεις μόχλευσης μέσα σε λίγα λεπτά. Ήταν το μεγαλύτερο γεγονός ρευστοποίησης στην ιστορία του Bitcoin. Οι έμποροι ποντάρουν σε πτώση αλλά με ελάχιστη πεποίθηση. Κανείς δεν θέλει να χάσει ένα ράλι μετά το μισό. Η κατεύθυνση, τουλάχιστον προς το παρόν, παραμένει τόσο ασαφής όσο πριν από δύο εβδομάδες. Η ευκαιρία να στοιχηματίσετε σε μια ολόκληρη κατηγορία νέων νομισμάτων πάνω από το Bitcoin θα μπορούσε να αποδειχθεί συναρπαστική. Επίσης, θα μπορούσε να αποζημιώσει τους ανθρακωρύχους για την απώλεια εκπομπών Bitcoin. Η πίεση του Miner να πουλήσει Bitcoin για να παραμείνει στη ζωή θα ήταν μικρότερη.

Ακόμη και μια ανάλυση κάτω των 60 χιλιάδων δολαρίων δεν θα σήμαινε άμεσο τέλος της ανοδικής αγοράς. Μετά το Καλοκαίρι DeFi του 2020, οι αγορές πήραν μια ανάσα μόνο για να ανέλθουν σε νέα υψηλά το 2021. Οι πτώσεις τιμών είναι φυσιολογικές στις αγορές Crypto bull. Πώς θα αντιδράσουν οι νέοι κάτοχοι Bitcoin ETF στην αστάθεια; Αυτή θα είναι μια νέα μεταβλητή σε αυτόν τον κύκλο. Ωστόσο, τουλάχιστον μερικά από τα μεγαλύτερα κεφάλαια που εισήλθαν πρόσφατα στις αγορές χάρη στο ETF θα γνωρίζουν το ιστορικό τιμών του Bitcoin. Είναι απίθανο να φύγουν με το πρώτο σημάδι άγχους.

Από όποια κατεύθυνση κι αν πάνε οι αγορές από εδώ, αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσετε πόσο μακριά έχουν φτάσει το Bitcoin και η βιομηχανία. Γιορτάζουμε το 4ο Bitcoin Halving με Bitcoin ένα περιουσιακό στοιχείο ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων, ETF που προωθούνται από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο και Bitcoin που τηρείται στον ισολογισμό των εθνικών κρατών. Αυτά από μόνα τους είναι επιτεύγματα, μόνο λίγοι θα πίστευαν ότι είναι δυνατόν. Και μόλις ξεκινάμε!