Συναλλαγές στο HitBTC και Αγορά/πώληση Tezos

Σχεδιάστε τον κανόνα σας και αφήστε τον να λειτουργήσει για εσάς, στο HitBTC και σε πολλούς άλλους.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
δημοφιλείς ανταλλαγές
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην κρυπτογράφηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια»
Κάρλος

Δημιουργήστε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών τώρα

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλές διαφορετικές ομάδες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα πλήρες φάσμα τεχνογνωσίας που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να ορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε XTZ. Θα είναι πολύ απλό να συγκεντρώσετε XTZ, να διατηρήσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να αναχαιτίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική απόσυρση.

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το εμπόριο σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο HitBTC

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας πιο αποτελεσματικές ενώ είστε ευέλικτοι. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μόνο ένα αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα προκύψει στην αγορά. Πώς να σχεδιάσετε μια παραγγελία με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το If-This-Then-That τρόπο, δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Δημιουργήστε τη δική σας μέθοδο συναλλαγών και συσσωρεύστεXTZ

At Coinrule εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε νέες ενότητες και εξελίξεις στην πλατφόρμα μας καθημερινά. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους εμπόρους μας και τα κορυφαία χρηματιστήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και σημειώσεις.

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση ασφαλείς δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται στάση, στάση και σύστημα. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τις αποδόσεις των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός αυτόματου σχεδίου συναλλαγών σάς επιτρέπει να περιορίσετε τις επιπτώσεις της ανησυχίας, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας αρχάριος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει η αγορά altcoin Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχείριση αστάθειας Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε συναλλαγές σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda