Το τέλειο bot για να ανταλλάξετε το XMR σαν επαγγελματίας στο HitBTC

Ξεπεράστε τις κινήσεις της αγοράς, πραγματοποιήστε συναλλαγές στο HitBTC και ανταλλάξτε εύκολα το XMR. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων πρόκειται να εκτοξευθεί»
Rowan

Μοντελοποιήστε έναν βασικό κανόνα συναλλαγών

Coinrule εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη νέων crypto trading botκαι εργαλεία για τη ρύθμιση συναλλαγών. Οι συναλλαγές μας επιτρέπουν στους πελάτες XMR να πραγματοποιούν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του XMR, στο HitBTC.

Δημιουργία στρατηγικής

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το εμπόριο σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο HitBTC

Coinrule είναι μια συναλλαγή που παρέχει στους [traders} διαφορετικούς τύπους τεχνογνωσίας για να βγάλουν χρήματα από τις συναλλαγές XMR. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν διαχειρίσιμες και ασφαλείς στρατηγικές συναλλαγών σε όλα τα μεγάλα πορτοφόλια. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να λειτουργήσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να καθορίσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ εύκολο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο XMR, να αντισταθμίσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να παρακολουθήσετε αντλίες αγοράς.

Δημιουργία στρατηγικής

Σχεδιάστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σαςXMR

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν κοιμούνται ποτέ! Μόνο μια συναλλαγή μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως όλες τις δυνατότητες της αγοράς. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια συναλλαγή με Coinrule πανεύκολα! Σχεδιάστε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας το σύστημα συστημάτων συναλλαγών μας, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργία στρατηγικής

Δημιουργήστε συστήματα συναλλαγών με βάση τους πιο χρησιμοποιούμενους δείκτες

Το XMR έχει αυξηθεί περισσότερο από 100 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να παρουσιάσετε αποδόσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή, ενώ μειώνετε τις δυνατότητές σας. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας επιτρέπει να το εκμεταλλευτείτε!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει ο όροφος συναλλαγών Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία σχεδίων τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, αναπτύξτε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda