Διαπραγματεύστε Βασικό Δείκτη Προσοχής ΒΔΤ στο Bittrex

Ξεπεράστε τις επιδόσεις της αγοράς, συναλλαγές αυτοκινήτων στο Bittrex και ανταλλάξτε τις ΒΔΤ έξυπνα. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Crypto Dashboard
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
καλύτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Coinrule είναι ένα προηγμένο εργαλείο που βοηθά τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων, να κατασκευάζουν μηχανές συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να κωδικοποιήσουν ούτε μια γραμμή κώδικα».
Marton

Δημιουργήστε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών τώρα

Coinrule παρουσιάζει το πιο ισχυρό και πιο φιλικό προς τον χρήστη crypto trading bot. Με Coinrule μπορείτε να ξεκινήσετε τον δικό σας κανόνα με βάση το BAT και να τον αφήσετε να εκτελείται αυτόματα στα καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το Bittrex. Είναι το If-This-Then-That για αυτόματα συστήματα συναλλαγών που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις ευκαιρίες στην αγορά.

Δημιουργία κανόνων

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$ 1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Αγορά/πώληση με ασφάλεια στο Bittrex

Coinrule ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μικτών τύπων επενδυτών και εμπόρων. Ελέγξτε και εκτελέστε εύκολα τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας μέσα σε λίγα λεπτά στο Bittrex. Απλώς κερδίστε, προστατέψτε το χαρτοφυλάκιό σας και ξεπεράστε την αγορά χωρίς να χάσετε ούτε μια ευκαιρία.

Δημιουργία κανόνων

Δημιουργήστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και αγοράστε και πουλήστε BAT

Ακόμη και σε περιόδους χαμηλής αστάθειας της αγοράς, ορισμένα altcoins μπορούν ακόμα να αποτελούν μέρος ενός είδους αστάθειας που μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες. Αγοράστε τα κέρματα συρόμενα και πουλήστε αυτά που αντλούν, μπορείτε να αδράξετε αυτές τις βάρδιες εκτελώντας τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο σχέδιο συναλλαγών. Η λειτουργία του κεφαλαίου κρυπτογράφησης δεν ήταν ποτέ τόσο απλή!

Δημιουργία κανόνων

Κανόνες σχεδίασης με βάση τους περισσότερο χρησιμοποιούμενους δείκτες

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ρομποτοποιήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας, αλλά δεν έχετε ικανότητες κωδικοποίησης; Coinrule βασίζεται σε ένα σύστημα If-This-Then-That, παρουσιάζουμε μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και πολλά πρότυπα που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε την πρώτη σας στρατηγική στο Bittrex.

Ενεργοποίηση συσχετισμών όταν αλλάζει ο δυναμισμός της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν χρειάζεται κανένας κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία συστημάτων συναλλαγών σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, ορίστε στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda