Αντλήστε υπέροχα νομίσματα όπως το REP στο Poloniex χρησιμοποιώντας το εμπόριο

Κερδίστε τις κινήσεις της αγοράς, πραγματοποιήστε συναλλαγές στο Poloniex και πραγματοποιήστε συναλλαγές με REP εύκολα. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
καλύτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Coinrule είναι ένα κορυφαίο εργαλείο που βοηθά τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων, να δημιουργούν bots συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να γράψουν ούτε μια γραμμή κώδικα».
Robert

Σχεδιάστε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών αμέσως

Coinrule παρουσιάζει το πιο ισχυρό και πιο φιλικό προς τον χρήστη crypto trading bot. Με Coinrule μπορείτε να ξεκινήσετε τον δικό σας κανόνα με βάση το REP και να τον αφήσετε να εκτελείται αυτόματα σε πολλά ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το Poloniex. Είναι το If-This-Then-That για αυτόματα συστήματα συναλλαγών που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις ευκαιρίες στην αγορά.

Έναρξη Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την παραγγελία σας

Αγορά/πώληση με ασφάλεια στο Poloniex

Coinrule ικανοποιεί τα αιτήματα μικτών τύπων επενδυτών και εμπόρων. Ελέγξτε και εκτελέστε εύκολα τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας μέσα σε λίγα λεπτά στο Poloniex. Απλώς κερδίστε, προστατέψτε το χαρτοφυλάκιό σας και ξεπεράστε την αγορά χωρίς να χάσετε ούτε μια ευκαιρία.

Έναρξη Bot

Αναπτύξτε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και αγοράστε και πουλήστεREP

Ακόμη και σε εποχές χαμηλής αστάθειας της αγοράς, ορισμένα altcoins μπορούν να εξακολουθούν να έχουν ένα είδος αστάθειας που μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες. Αγοράστε τα κέρματα συρόμενα και πουλήστε αυτά που αντλούν, μπορείτε να αδράξετε αυτές τις κινήσεις τιμών εκτελώντας τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο σχέδιο συναλλαγών. Η διαχείριση του κεφαλαίου κρυπτογράφησης δεν ήταν ποτέ τόσο διαχειρίσιμη!

Έναρξη Bot

Κανόνες μοντέλου βασισμένοι σε ασφαλείς δείκτες

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ρομποτοποιήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας, αλλά δεν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης; Coinrule βασίζεται σε μια πρακτική If-This-Then-That, παρουσιάζουμε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πολλά πρότυπα που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε την πρώτη σας στρατηγική στο Poloniex.

Ενεργοποιήστε συσχετίσεις όταν αλλάζει ο όροφος συναλλαγών Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν χρειάζεται κανένας κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία αυτόματων συναλλαγών σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, καθιερώστε στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda