Τεχνική ανάλυση σε HitBTC και Αγορά/πώληση Enjin Coin

Ξεπεράστε τις επιδόσεις της αγοράς χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση στο HitBTC και κερδίστε με την ENJ μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
κύριες ανταλλαγές
πρώτης τάξεως
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που παρατηρήθηκε στην κρυπτογράφηση τα τελευταία δύο χρόνια»
Luke

Ξεκινήστε τους αυτόματους κανόνες συναλλαγών, αμέσως

Coinrule είναι το ιδανικό εργαλείο για πολλές διαφορετικές ομάδες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να επιτύχετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να αναπτύξετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε ENJ. Θα είναι πολύ εύκολο να συγκεντρώσετε ENJ, να διατηρήσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να ασφαλίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την αυτόματη συναλλαγή σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο HitBTC

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας πιο αποτελεσματικές και ταυτόχρονα να είμαστε γρήγοροι. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων διαπραγματεύονται 24 ώρες το 7ωρο, μόνο ένα αυτόματο ρομπότ κρυπτονομισμάτων μπορεί να πιάσει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα προκύψει στην αγορά. Πώς να ξεκινήσετε έναν κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας την πρακτική If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Μοντελοποιήστε το δικό σας μοτίβο συναλλαγών και συσσωρεύστεENJ

At Coinrule εργαζόμαστε εντατικά για να παραδίδουμε νέες μονάδες και υποστηρίγματα στο μηχάνημά μας καθημερινά. Στην πραγματικότητα, είμαστε σε επαφή με τους πιο έμπειρους επενδυτές και τα κορυφαία ανταλλακτήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και απόψεις.

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση δείκτες στρατιωτικού βαθμού

Το εμπόριο χρειάζεται πρακτική, στάση και σχέδιο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο σκληρές; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος συναλλαγών σάς επιτρέπει να ξεπεράσετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας νεοφερμένος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει ο χώρος κρυπτογράφησης Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε συναλλαγές αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda