Τεχνική ανάλυση για το Binance και το Buy/sell DASH

Πρωταθλητής της αγοράς, τεχνική ανάλυση στο Binance και διαπραγματευτείτε εύκολα το DASH. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που είδαμε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία τρία χρόνια»
Κάρλος

Μοντελοποιήστε ένα πολύτιμο αυτόματο σχέδιο συναλλαγών

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλές διαφορετικές ποικιλίες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ατελείωτη γκάμα τεχνογνωσίας που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να ορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε DASH. Θα είναι πολύ απλό να συγκεντρώσετε DASH, να ασφαλίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική απόσυρση.

Learn More

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την αυτόματη συναλλαγή σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τη στρατηγική συναλλαγών σας πιο αποτελεσματική ενώ είστε ευέλικτοι. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ημέρες την εβδομάδα, μόνο ένα αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα λάβει χώρα στην αγορά. Πώς να προγραμματίσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το If-This-Then-That τρόπο, δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Learn More

Σχεδιάστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και συσσωρεύστεDASH

At Coinrule εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε νέες λειτουργίες και ρυθμίσεις στο πρόγραμμα επεξεργασίας συναλλαγών μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους χρήστες και τις κορυφαίες ανταλλαγές για να συγκεντρώσουμε σχόλια και σημειώσεις.

Learn More

Δημιουργήστε αυτόματες στρατηγικές με βάση τους δείκτες που χρησιμοποιούνται περισσότερο

Το εμπόριο θέλει υπομονή, στάση και πρόγραμμα. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη από τις συναλλαγές σας. Η χρήση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος συναλλαγών σάς επιτρέπει να περιορίσετε τις επιπτώσεις της πίεσης, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας αρχάριος μπορεί να συναλλάσσεται σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει ο δυναμισμός της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνων τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda