Αντλήστε υπέροχα νομίσματα όπως το ETH στο HitBTC χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση αρμπιτράζ

Κατακτήστε τον δυναμισμό της αγοράς, το αρμπιτράζ κρυπτογράφησης στο HitBTC και ανταλλάξτε το ETH σαν γκουρού. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
καλύτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Coinrule είναι ένα ασφαλές εργαλείο που επιτρέπει στους εμπόρους κρυπτονομισμάτων να δημιουργούν ρομπότ κρυπτονομισμάτων συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να δομούν ούτε μια γραμμή κώδικα».
Larry

Μοντελοποιήστε έναν κανόνα συναλλαγών τώρα

Coinrule σχεδιάζει το πιο εύκολο και φιλικό προς το χρήστη crypto trading bot. Με Coinrule μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας μέθοδο συναλλαγών με βάση το ETH και να την αφήσετε να εκτελείται αυτόματα σε πολλαπλά ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το HitBTC. Είναι το If-This-Then-That για αυτοματοποιημένες συναλλαγές που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε πολλές ευκαιρίες στην αγορά.

Εμπόριο τώρα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σύστημα συναλλαγών σας

Αγορά/πώληση με ασφάλεια στο HitBTC

Coinrule ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς διαφορετικών τύπων επενδυτών και εμπόρων. Ελέγξτε και εκτελέστε εύκολα τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας μέσα σε λίγα λεπτά στο HitBTC. Απλώς αγοράστε και πουλήστε, προστατέψτε το χαρτοφυλάκιό σας και ξεπεράστε την αγορά χωρίς να χάσετε ούτε μια ευκαιρία.

Εμπόριο τώρα

Σχεδιάστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και αγοράστε και πουλήστε ETH

Ακόμη και σε διαστήματα χαμηλής αστάθειας της αγοράς, ορισμένα altcoins μπορούν να παρουσιάσουν ένα είδος αστάθειας που μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες. Αγοράστε τα νομίσματα που βυθίζονται και πουλήστε αυτά που αυξάνονται, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις κινήσεις της αγοράς εκτελώντας τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας ένα bot συναλλαγών. Η οργάνωση του κεφαλαίου κρυπτογράφησης σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!

Εμπόριο τώρα

Δημιουργήστε κανόνες με βάση δείκτες γενικής ροής

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ρομποτοποιήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας αλλά δεν έχετε δεξιότητες κωδικοποίησης; Coinrule βασίζεται σε μια φόρμα If-This-Then-That, παρουσιάζουμε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πολλούς συσχετισμούς που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το πρώτο σας σχέδιο συναλλαγών στο HitBTC.

Ενεργοποιήστε τα ρομπότ όταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν χρειάζεται κανένας κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε στρατηγικές σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, ορίστε στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda