Εμπορεύστε το ZEC σε κορυφαία ανταλλακτήρια όπως το Bittrex και γίνετε μάγος του χώρου κρυπτογράφησης

Πρωταθλήστε τον όροφο συναλλαγών, αρμπιτράζ κρυπτογράφησης στο Bittrex και ανταλλάξτε το ZEC σαν επαγγελματίας. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων πρόκειται να εκτοξευθεί»
Rowan

Σχεδιάστε έναν εξαιρετικό αυτόματο κανόνα συναλλαγών

Coinrule εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη νέων στρατηγικών και εργαλείων για το περιβάλλον συναλλαγών. Το αρμπιτράζ κρυπτονομισμάτων μας επιτρέπει στα μέλη της ZEC της κοινότητας να πραγματοποιούν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του ZEC, στο Bittrex.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την αυτόματη συναλλαγή σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bittrex

Coinrule είναι ένα αρμπιτράζ κρυπτογράφησης που παρέχει στους [traders} διαφορετικών ειδών τεχνογνωσία για να βγάλουν χρήματα από τις συναλλαγές ZEC. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν απλές και έξυπνες στρατηγικές συναλλαγών σε όλα τα μεγάλα πορτοφόλια. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να σχεδιάσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ διαχειρίσιμο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο ZEC, να ασφαλίσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να αδράξετε τις αντλίες της αγοράς.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Αναπτύξτε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σαςZEC

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν κοιμούνται! Μόνο ένα crypto arbitrage μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως όλες τις δυνατότητες στην αγορά. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα crypto arbitrage με Coinrule πανεύκολα! Παραγγείλετε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας το σύστημα συστημάτων συναλλαγών μας, χωρίς να υπάρχουν δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Μοντέλα συστημάτων συναλλαγών με βάση δείκτες mainstream

Η ZEC έχει αυξηθεί περισσότερο από 50 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να βιώσετε επιστροφές που θα σας αλλάξουν τη ζωή, ενώ μειώνετε τις δυνατότητές σας. Η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας επιτρέπει να το εκμεταλλευτείτε!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει η αγορά altcoin Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνων τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, ορίστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda