Αυτόματη συναλλαγή στο OKex και Αγορά/πώληση Bitcoin

Ξεπεράστε τις κινήσεις της αγοράς, συναλλαγές αυτοκινήτων στο OKex και διαπραγματεύστε το BTC αποτελεσματικά. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που είδαμε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία τρία χρόνια»
Hugo

Δημιουργήστε ένα πρωταρχικό αυτόματο σχέδιο συναλλαγών

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλά διαφορετικά επίπεδα επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ατελείωτη γκάμα πλεονεκτημάτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να αναπτύξετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε BTC. Θα είναι πολύ γρήγορο να συγκεντρώσετε BTC, να θωρακίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική μείωση.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$ 1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Ασφαλής διαχείριση στο OKex

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τη συναλλακτική σας δράση πιο αποτελεσματική ενώ είναι απλή. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24/7, μόνο μια αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών μπορεί να χειριστεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα προκύψει στην αγορά. Πώς να προγραμματίσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το στυλ If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Δημιουργήστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και συσσωρεύστε BTC

At Coinrule εργαζόμαστε έξυπνα για να παρέχουμε νέα σημεία και ρυθμίσεις στον συντάκτη συναλλαγών μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο εξειδικευμένους χρήστες και τις κορυφαίες ανταλλαγές μας για να συγκεντρώσουμε σχόλια και ιδέες.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση ασφαλείς δείκτες

Το εμπόριο θέλει υπομονή, στάση και πρόγραμμα. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο προκλητικές; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν αρνητικά τα κέρδη από τις συναλλαγές σας. Η χρήση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος συναλλαγών σάς επιτρέπει να νικήσετε τις επιπτώσεις της πίεσης, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας αρχάριος μπορεί να συναλλάσσεται σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει ο όροφος συναλλαγών Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία συστημάτων συναλλαγών τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, προγραμματίστε αυτόματα συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Υγρό Bitpanda