Αυτόματη συναλλαγή στο HitBTC σαν ειδικός

Πρωταθλήστε τον όροφο συναλλαγών, συναλλαγές αυτοκινήτων στο HitBTC και ανταλλάξτε το CRO σαν επαγγελματίας. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων πρόκειται να εκτοξευθεί»
Rowan

Σχεδιάστε έναν εξαιρετικό αυτόματο κανόνα συναλλαγών

Coinrule εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη νέων στρατηγικών και εργαλείων για το περιβάλλον συναλλαγών. Οι αυτόματες συναλλαγές μας επιτρέπουν στα μέλη του CRO της κοινότητας να αποκομίζουν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του CRO, στο HitBTC.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την αυτόματη συναλλαγή σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο HitBTC

Coinrule είναι μια αυτόματη διαπραγμάτευση που χορηγεί [τους εμπόρους} διαφορετικών ειδών τεχνογνωσίας για να βγάλουν χρήματα από συναλλαγές CRO. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν απλές και έξυπνες στρατηγικές συναλλαγών σε όλα τα μεγάλα πορτοφόλια. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να σχεδιάσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ διαχειρίσιμο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο CRO, να ασφαλίσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να αξιοποιήσετε τις αντλίες της αγοράς.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Αναπτύξτε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σαςCRO

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν κοιμούνται! Μόνο μια αυτόματη διαπραγμάτευση μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως όλες τις δυνατότητες της αγοράς. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια αυτόματη συναλλαγή με Coinrule πανεύκολα! Παραγγείλετε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας το σύστημα συστημάτων συναλλαγών μας, χωρίς να υπάρχουν δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Μοντέλα συστημάτων συναλλαγών με βάση δείκτες mainstream

Το CRO έχει αυξηθεί περισσότερο από 50 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να βιώσετε επιστροφές που θα σας αλλάξουν τη ζωή, ενώ μειώνετε τις δυνατότητές σας. Η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας επιτρέπει να το εκμεταλλευτείτε!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει η αγορά altcoin Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνων τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, ορίστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda