Αυτόματη συναλλαγή στο Binance σαν μάγος

Κερδίστε την αγορά, πραγματοποιήστε συναλλαγές αυτοκινήτων στο Binance και ανταλλάξτε το BTS σαν γκουρού. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, η αγορά-πώληση κρυπτονομισμάτων πρόκειται να εκτοξευθεί»
Γιάννης

Μοντέλο αυτοματοποιημένων στρατηγικών συναλλαγών, αμέσως

Coinrule εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη νέων crypto trading bots και νέα περιβάλλοντα για τη ρύθμιση συναλλαγών. Οι αυτόματες συναλλαγές μας επιτρέπουν στους χρήστες BTS να αποκομίζουν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του BTS, στο Binance.

Εμπόριο τώρα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την παραγγελία σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule είναι μια αυτόματη διαπραγμάτευση που χορηγεί [traders} διαφορετικών ομάδων τεχνογνωσίας για να βγάλουν χρήματα από συναλλαγές BTS. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν διαχειρίσιμες και κερδοφόρες στρατηγικές συναλλαγών σε όλες τις μεγάλες κατανομές. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να λειτουργήσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να ορίσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule κάνει πολύ γρήγορο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο BTS, να υπερασπιστείτε το χαρτοφυλάκιό σας και να παρακολουθήσετε τις αντλίες της αγοράς.

Εμπόριο τώρα

Σχεδιάστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας BTS

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν κοιμούνται ποτέ! Μόνο μια αυτόματη διαπραγμάτευση μπορεί να πιάσει πλήρως όλες τις πιθανότητες στην αγορά. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια αυτόματη συναλλαγή με Coinrule πανεύκολα! Σχεδιάστε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας την αυτόματη μηχανή κανόνων συναλλαγών μας, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Εμπόριο τώρα

Δημιουργήστε συστήματα συναλλαγών με βάση ασφαλείς δείκτες

Το BTS έχει αυξηθεί περισσότερο από 100 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να παρουσιάσετε αποδόσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή, ενώ μειώνετε τον κίνδυνο. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας επιτρέπει να το εκμεταλλευτείτε!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει ο δυναμισμός της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία αυτόματων συναλλαγών άμεσα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda