Αυτόματη συναλλαγή στο Binance και Αγορά/πώληση Bitcoin Cash

Κατακτήστε τον όροφο συναλλαγών, συναλλαγές αυτοκινήτων στην Binance και πραγματοποιήστε συναλλαγές με BCH εύκολα. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
στρατιωτικής ποιότητας
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
“Το καλύτερο πράγμα που έγινε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία χρόνια”
Κάρλος

Ξεκινήστε το αυτοματοποιημένο bot

Coinrule είναι το κύριο εργαλείο για πολλούς διαφορετικούς τύπους επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα απεριόριστο φάσμα τεχνογνωσίας που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να ορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε BCH. Θα είναι πολύ απλό να συγκεντρώσετε BCH, να προστατέψετε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική απόσυρση.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σύστημα συναλλαγών σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε το σχέδιο συναλλαγών σας πιο αποτελεσματικό ενώ είστε ευέλικτοι. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24/7, μόνο ένα αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα προκύψει στην αγορά. Πώς να προγραμματίσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το If-This-Then-That τρόπο, δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Μοντελοποιήστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και συσσωρεύστε BCH

At Coinrule εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε νέα εργαλεία και βελτιώσεις στο περιβάλλον μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο επαγγελματίες πελάτες μας και κορυφαία ανταλλακτήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και σημειώσεις.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση δείκτες γενικής ροής

Το εμπόριο θέλει υπομονή, στάση και πρόγραμμα. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα συναλλακτικά σας κέρδη. Η χρήση ενός κανόνα συναλλαγών σάς επιτρέπει να περιορίσετε τις επιπτώσεις της πίεσης, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας αρχάριος μπορεί να συναλλάσσεται σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει η αγορά altcoin Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία στρατηγικών τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda