Συναλλαγές σε Binance και Αγορά/πώληση νομισμάτων Binance

Ξεπεράστε τον χώρο κρυπτογράφησης, πραγματοποιήστε συναλλαγές στο Binance και διαπραγματεύστε το BNB αποτελεσματικά. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
καλύτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην κρυπτογράφηση τα τελευταία πέντε χρόνια»
Claudio

Σχεδιάστε αυτόματο crypto bot, αμέσως

Coinrule είναι το αποτελεσματικό εργαλείο για πολλά διαφορετικά είδη επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που προσφέρονται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να διαχειριστείτε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να σχεδιάσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε BNB. Θα είναι πολύ απλό να συγκεντρώσετε BNB, να αντισταθμίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική απόρριψη.

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το εμπόριο σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τη συναλλακτική σας δραστηριότητα πιο αποτελεσματική, ενώ είστε απλοί. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μόνο ένα αυτοματοποιημένο σχέδιο συναλλαγών μπορεί να επιλέξει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα συμβεί στην αγορά. Πώς να δημιουργήσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το σύστημα If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Αναπτύξτε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και συσσωρεύστε BNB

At Coinrule εργαζόμαστε έξυπνα για να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και αλλαγές στον επεξεργαστή μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο προχωρημένους πελάτες μας και τις κορυφαίες ανταλλαγές για να συγκεντρώσουμε σχόλια και προτάσεις.

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Μοντελοποιήστε αυτόματες στρατηγικές με βάση τους περισσότερο χρησιμοποιούμενους δείκτες

Οι συναλλαγές χρειάζονται έλεγχο, στάση και μέθοδο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο αυστηρές; Η ανθρώπινη φύση και οι αντιλήψεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη από τις συναλλαγές σας. Η χρήση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος συναλλαγών σάς επιτρέπει να αντιστρέψετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας ερασιτέχνης μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει η αγορά Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε σχέδια αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, ορίστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda